Facebook
TEXT_SIZE

ÎNSCRIERI - TURNEUL DE SCRABBLE ”CUPA 1 IUNIE” (În limba română)- Ediția a II-a

 
În atenția unităților de învățământ preuniversitar din județul Timiș
 
 

Clubul de Scrabble FITT Tim-Team, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Timiș și Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon” Timișoara organizează vineri, 31 mai 2019, de la ora 15.00, Turneul de scrabble „Cupa 1 Iunie”, competiție aflată la a 2-a ediție. Competiția este inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Scrabble și se desfășoară în limba română, fiind rezervată jucătorilor până la 20 ani (împliniți în anul concursului). Se vor disputa 3 partide libere de scrabble.

Înscrierile se fac în perioada 15.04.2019 – 29.05.2019 prin completarea formularului online de la adresa: http://bit.do/ePrNb .

 Înscrierile se pot face și la sala de joc, în ziua competiției, în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile (circa 50).

Locul de desfășurare: Liceul Teoretic ”Jean Louis Calderon” (Str. Pestalozzi nr. 14).

Durata estimată: 2 ore

Activitatea se adresează:

  • Tinerilor până la 20 ani
  • Tuturor cadrelor didactice pasionate de acest joc, care doresc să aibă rolul de coordonator al elevilor care vor participa la campionat
  • Tuturor cadrelor didactice care sunt interesate să se inițieze în jocul de scrabble, în vederea folosirii acestuia ca material didactic auxiliar sau ca disciplină opțională

Clubul de Scrabble FITT Tim-Team va asigura gratuit materialele de concurs. Regulamentele de joc se găsesc pe www.scrabblero.ro.

Cadrele didactice vor primi adeverințe de participare.

Tinerii care se vor clasa pe primele locuri vor primi cupe, diplome și jocuri de scrabble.

Vă încurajăm și vă sprijinim să participați la acest joc ce dezvoltă vocabularul, creativitatea, logica și spiritul de competiție și care poate fi o modalitate plăcută de a petrece timpul liber.

 

Responsabil din partea CCD Timiș
Prof. dr. metodist Daniela - Maria HOJDA
Miercuri, 27 05 2020