Facebook
TEXT_SIZE

Anunț ÎNSCRIERI ONLINE program formare continuă AVIZAT MEN „Sprijin pentru unitățile de învățământ în vederea pregătirii activităților de evaluare externă”

În atenția unităților de învățământ preuniversitar din județul Timiș
 
Casa Corpului Didactic Timiș anunță începerea înscrierilor online la programul de formare continuă avizat MEN  cu denumirea: ”Sprijin pentru unitățile de învățământ în vederea pregătirii activităților de evaluare externă”.
 
Înscrierile se fac în perioada 05.02.2019 – 01.03.2019 prin completarea formularului online.
Pentru ca reprezentanţii din unităţile de învăţământ să fie cât mai bine informaţi cu privire la procedura și instrumentele de evaluare, activităţile pe care trebuie să le desfăşoare înainte, în timpul şi după evaluare, recomandăm participarea a 2 - 3 persoane implicate în asigurarea și evaluarea calității (Responsabilul comisiei CEAC, Directorul unității de învățământ, Responsabilul unei alte comisii etc.).
 
Numărul total de ore: 24
 
Formatori: prof. Maria Vărgatu, prof. MonicaAghiciuc
 
 
Calendarul propus pentru desfășurarea programului:
Programul de formare continuă se va desfășura fie în perioada: 15-22 martie 2019, fie în perioada 22-29 martie 2019
                     
Locul desfășurării programului de formare: Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara (b-dul C. D. Loga, nr. 45, Timișoara)
 
Taxa de participare: 90 lei/participant
Taxa de curs se va achita după postarea anunțului privind constituirea grupei, la sediul CCD Timiș sau prin virament bancar. Anunțul privind constituirea grupei se va posta pe site-ul CCD Timiș în data de 04 martie 2019.
 
Responsabil program de formare,
Prof. dr. met. Daniela-Maria HOJDA
Miercuri, 27 05 2020